Wednesday, April 18, 2012

Exam oh Exam..

Assalamuaalaikum.. sekarang nisa dalam minggu study weeks.. arghhh... minggu d mana sume orang stress.. hehehehe.. termasukla nisa... bukan sterss  sikit2 tapi stress banyak2.. minggu ni la sume sibok nk p kelas revision.. yang x boleh blah tu kan.. orang yang x pernah dok mai kelas pon maio kelas.. ntah pape la hai.. bila nak exam baru gatai nak mai kelas.. baik x payah.. betui x??? dah la.. ikot suka hati depa la.. minggu ni jugak la Unit Kewangan di serbu oleh para pelajar kolej.. hahahaha.. nak tau pasai pa??? ha, sbbnya time ni la baru pakat2 nak bayar yuran smester.. kalau x.. xdapatla nak ambek slip exam kat unit data dan rekod... bila xdapat ambek xdapat la nak ambek examm.. hahahahaha..  tadi p jenguk2....  wah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! barisan panjang sungguh.... baik semester1 sampai smester6 kalut dok beratur nak bayar yuranla, nak ambek slip exam la apa la... sibuk sungguh aiiihhh... alhamdulillah... nisa nak settle sume tuu.. tinggal nak preparation nak final exam ja.,.. wah!!!!!!!!!!!!!!!!!! punah harapan bila tau last paper 4hb5'..... lambat giler r nak balik kg... dah la rindu kat mak giler2.... rindu sangt2 tau... bukan rindu sikit2.................. mak nisa kalau nisa kata rindu kat dia...... senang ja jawapannya........................ dah rindu bljar rajin2................. argggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh........... kan dah terkena??? padan muka nisa...................... ok la......................... sekarang tutup entry dengan....................... Assalamualaikummmm sume.................. doakan nisa tau................................. final exam is araound da corner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1





Cik Nisa :::::::::::::::::::::::::::::::GOOOD LUUUUUCCCKKK FOR MYSELF:::::::::::::::::::::::::

2 comments:

Uncle Jonni said...

gud luck... huhu

Cik Nisa said...

thnks a lot uncle jonni.. =)