Monday, March 07, 2011

tension!


Assalamualaikum.. hari ni ialah hari yang paling x best dalam sejarah hidup aku.. aku pun x tau, knapa ari ni ialah hari yang paling x best buat aku.. maybe ari ni aku terpaksa menempuhi hari yang getir.. 'menempuhi hari yang getir'? ya.. ari yang getir.. ari ni aku p kursus KPP kat KV Tnjung Musang.. tanpa teman2 rapat di sisi, aku menjejakkan kaki aku kat KV Tnjung Musang.. first time sampai, aku dah x tau nak bawak diri.. aku x besa ngan tempat ni.. so, terpaksala aku ringankan mulut untuk bertanya.. bayangkan, dari pukul8 pagi aku sampai kat situ sampai pukul9 aku x wat pendaftaran kehadiran... maklumlah, x dak sapa nk g tau kat aku.. dengan muka x bersalah, aku p kat kaunter n bg kad pengenalan aku kat kakak kerani tu.. nsib baik dia x kata pa.. klau x naya aku.. erm.. lastly, dapat gak aku masuk dewan ceramah KPP tu.. malu gila.. aku adalah orang yang last masuk situ.. bayangkan, masa aku masuk kelihatan banyak mata2 yang perhatikan aku.. erm.. ikutkan hati nk ja aku tanya apa masalah depa.. huhuhuhuhhu.. malu la.. x dak teman yang aku knal kat situ.. erm.. nk wat mcm mana, mak ayah aku suruh aku p daftar blajar dan ambik lesen motor n kreta kat situ.. aku x leh membantah cakap orang tua aku.. nnt derhaka lak.. teman2 rapat aku semua p ambik kat Kuala Nerang, maklumlah depa dekat ja dengan area Kuala Nerang tu.. sedihnya... tapi... nasib baik semuanya berjalan dengan lancar dari pagi sampai petang.. lpas ni nk test komputer la pulak.. huhuhuhhuhuhuhu.. letih sangat... nk stdy len la pulak!!

1 comment:

Prinzcy Syida said...

mmg la x kenal. lama2 kenal gak.