Thursday, July 21, 2011

Panggilan Hangit!!!!

Assalamualaikum.. ceria2 selalu.. mak aii.. sedar tak sedar kejap ja masa berlalu.. pas nii nak sambut puasa la pulak.. erm.. posa pon aku x ganti lagi.. huhu.. hari nii aku nak habaq bagi kat hampa.. semalam aku terkena panggilan hangit lorh.. x guna betol classmate aku sorang ni.. aku leader dalam kuliah DPL.. jadi tiap2 orang kenala ambik nombor telefon aku.. alih2, nombor telefon yang diberi disalahgunakan.. geram aku.. detik jam 12 tengah malam aku dapat panggilan telefon.. masa tuu, baru nak mimpi indah lorh.. sabor je laa.. aku ni kalau dengar hp bunyi, ofcoz aku akan angkat.. bukan apa.. takut emergency call jaa.. erm.. aku pon angkatla fon.. tiba2 dia perkenalkan diri dia sebagai wakil dari syarikat insurans.. dia cakap dah 3 bulan aku x jelaskan insurans kereta.. mak aii.. aku pon lom punya kereta, asalla aku kena bayar insurans kreta??? x patutla.. jadi aku pon pertikaikan.. satu g benda yg aku pertikaikan ialah kenapa x call waktu pejabat jaa.. tengah2 malam telfon aku.. mamat ni cakap pulak, siang2 kan aku off hp.. x guna betol.. hampir menitis air mata aku bila dia cakap nama aku akan di black list.. huhuhu.. bukan hampir dahla.. tapi terus mengalir.. =( terkenang mak ayah kat kg pulak masa tuu.. tapi tiba2 mamat niii cakap dia tipu aku jaa.. dan tiba2 gak dia terkeluar loghat kelatenya.. hahahaha.. kantoi sudah.. haahaha.. hari ni, bila dia nampak aku, muka dia cuak jaa.. dia telefon dan msg pon aku x lyn la.. akun geram punya pasal.. satu lagi aku malu sbb nampak benor weii aku kuat nangis dan cepat sentap.. huhuhu.. tamat..

2 comments:

fatimah hamdan said...

hahahaaa.....ksian.....spe la dok kacau awk tetgh mlm tu..
kwan ka??

Cik Nisa said...

secret admire... huhuhu... ambik kesempatan ambik no fon saya time kuliah.. saya leader dorang.. huhu..