Friday, February 03, 2012

Hujan oh Hujan..

Assalamualaikumm.. alahai.. start pagi td sampai la ni  hujan xhenti2.. abis satu video tambah video len aku menghadap.. bosan sungguh.. bila hujan, nk p mana pon susah tau dak.. dok ja teperap kat dalam bilik.. dari pagi sampai la aku xkeeluaq lagi dari bilik aku.. aku dok ja.. bukan sombong.. tapi aku malas nk keluaq.. erm.. nk tidor, sat g malam xleh tidoq pulak.. alahai.. lagu mana ni??? jadi dok pikiaq punya pikiaq dptla idea nk merrapu kat entry.. heheheehe.. ni bukan nak mengumpat tp nk cite la kan.. org bila time2 hujan suka tidoq.. betoi dak?? hahahaha.. termasukla sy.. tp.. hari ni tak terasa la pulak nk tidor.. eem.. petang ni ada kokurikulum.. tapi smester nisa dah xpayah ambik dh sbbnya ssemester lpas dh ambik.. jd semester ni nisa rileks jer la.. hahaha.. ok la.. sebenarnya nisa nk cite something la.. nk tau dak apa?? sat3x..  ha, ni nk cite balik.. nisa  teringin nk main hujan.. sbbnya.. teringat masa kecik2 dulu.. nisa ngan abg2 msti main hujan terutamanya bila mak n ayah xdak kat rumah.. ahahaha.. nisa kan sorang ja adik pompuan depa jadi depa ajakla nisa sekali join depa main hujan.. bila mai ja besaq  time2 hujan ni teringat n teringinla pulak nisa nk main hujan.. hujan oh hujan.. suka.. suka.. suka... =) mood senang bila kita ader ngan adik beradik kita.. kalau ngan kawan2 xbest macam adik beradik kita.. rindunya kat abg2 sy.. rindunya kat mak ayah.. ha, lagi satu paling best time hujan ialah mak akan wat cucuq panas.. bancuh air panas la.. sedapnyaa.. alahai... dhla.. nisa nk p buat air panas nk makan ngan goreng pisang.. goreng pisang?? argh.. menipu la tu.. makan ngan roti jaa.. mana nk cari goreng pisang? dok umah blh la.. k la.. aslmkm..

2 comments:

Uncle Jonni said...

oit... dah beso panjang nak main ujan lagi...

nak join boleh? aku pun nak gak....

kehkehkehkeh

Cik Nisa said...

urm.. xmau la main hujan ngan abg jonni.. xbest.. hahaha.. xsalah nisa nk main hujn la..